Κοπή πίτας για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της κυρίας Στέλλας Παυλινέρη.


Γράφει η Μαρία Μαλτέζου
Μέσα σε μία ιδιαίτερα κεφάτη ατμόσφαιρα, με τους μικρούς μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών της κυρίας Στέλλας Παυλινέρη να δίνουν μία ξεχωριστή νότα στη φιλική συγκέντρωση, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου στο cafe "Παναγίτσα". Οι συνεργάτες εκπαιδευτικοί και οι γονείς που συνόδευαν τους μαθητές στην εκδήλωση αντάλλαξαν ευχές για το νέο χρόνο και βρήκαν την ευκαιρία για χαλαρή κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στα γλυκίσματα και τον ζεστό καφέ.

Η ιδιοκτήτρια του Κέντρου κυρία Στέλλα Παυλινέρη μιλώντας στο Aegina Portal ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, τονίζοντας ότι αυτοί και οι ομαδική δουλειά που επιτελείται, φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτό άλλωστε φαίνεται και στις πρόσφατες εξετάσεις του Γαλλικού Ινστιτούτου Delf, όπου κατά την περίοδο του περασμένου Δεκέμβρη η επιτυχία ήταν 100%! Εξέφρασε επίσης τα συγχαρητήρια της στους επιτυχόντες μαθητές της: Αξιώτου Έφη Α2, Κανάκη Ζωζιάννα Α2, Μακαρατζή Μάρθα Α2, Μπαρμπέρη Βαγγέλη Α2, Μπήτρου Αντωνία Α2 και Τζώνη Γεωργία Α2.

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στο εκπαιδευτικό έργο του Κέντρου Ξένων Γλωσσών της κυρίας Στέλλας Παυλινέρη. Και του χρόνου!


Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png