Τελετή βράβευσης για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις του επετειακού εορτασμού της Άφιξης και της Ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια.

Με ένα θερμό "ευχαριστώ", κατά τη διάρκεια μίας σεμνής τελετής, θέλησε ο Δήμος της Αίγινας να βραβεύσει τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων, τους δημοτικούς υπαλλήλους, τους μαθητές, αλλά και τους επαγγελματίες της Αίγινας, που κάθε ένας με το δικό του τρόπο, βοήθησε να πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα των  εορταστικών εκδηλώσεων στο διάστημα 24-26 Ιανουαρίου 2016. Τριήμερο κατά το οποίο εορτάστηκε η επέτειος της Άφιξης και της Ορκωμοσίας του 1ου Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο δημάρχου. Την επίδοση των ευχαριστηρίων έκανε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες, η δημοτική σύμβουλος κυρία Καίτη Σαλπέα και οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Γιώργος Τσατήρης και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png