Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Ευκαιρία για προσφορά.


Γράφει η Μαρία Μαλτέζου
Ξεκίνησε σήμερα το πρωί και θα επαναληφθεί αύριο Σαββάτο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Αίγινας το Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που εκπορεύεται από το Δήμο της Αίγινας σε συνεργασία με το Δρακοπούλειο Κέντρο Αιμοδοσίας. Η προσπάθεια αφορά την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας αίματος και την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη από αυτή την προσφορά.

Για το σκοπό αυτό, εκτός από το Δελτίο Τύπου στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και τις αφισοκολλήσεις σε κεντρικά σημεία, ο Δήμαρχος της Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης έστειλε προσωπική επιστολή στους εθελοντές αιμοδότες συμπολίτες μας, ώστε να συμμετάσχουν στην προσπάθεια της εθελοντικής αιμοδοσίας. Πάντως τα μηνύματα από την σημερινή προσέλευση των αιμοδοτών ήταν θετικά, καθώς όλοι προβλέπουν ότι η φετινή προσπάθεια θα κλείσει με μία αύξηση σε σχέση με πέρυσι, ενώ ακόμη πιο θετικό είναι το γεγονός ότι πολλοί νέοι άνθρωποι βρέθηκαν σήμερα στο 1ο Δημοτικό για να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία.

Σήμερα οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να προσέρχονται στο 1ο Δημοτικό μέχρι της 5 το απόγευμα, ενώ αύριο Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 13:30 μ.μ. Η συμμετοχή όλων κρίνεται πολύτιμη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png