Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας κόβει την πίτα του.


Μία ακόμη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, αυτή τη φορά για το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό, πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην περιοχή του Μεριστού. Την έναρξη της εκδήλωσης, που τίμησε με την παρουσία του σχεδόν το σύνολο τον αθλητικών φορέων της Αίγινας, έκανε ο πρόεδρο του κύριο Γεώργιος Τσατήρης ο οποίος εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, ευχαρίστησε έναν προς έναν όσους συνεισφέρουν, από το δικό του μετερίζι ο καθένας, στην λειτουργία και τις δράσεις του.


Όπως ήταν φυσικό ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Τσατήρης, βρήκε την ευκαιρία να κάνει και έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, να σταθείς στις προσπάθειες του Διοικητικού του Συμβουλίου, στα όσα ήταν εφικτό να επιτευχθούν, στους στόχους για την επόμενη χρονιά, αλλά και στα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει σε τακτική βάση. Στην εκδήλωση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού παρευρέθη και ο Δημοτικό Σύμβουλος κύριος Θεοδόσης Σακκιώτης: "Είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η τοπική κοινωνία σε επίπεδο αθλητισμού" είπε ο κύριος Σακκιώτης, ο οποίος συνεχάρη το Δ. Σ. του Οργανισμού για τις προσπάθειες του, αλλά και τους φορείς των αθλητικών σωματίων για τα όσα έχουν καταφέρει με τις προσπάθειες τους. Τόνισε επίσης ότι ένα κυρίαρχο στοιχείο είναι η στελέχωση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού με επιστημονικό προσωπικό και ζήτησε μέσα από τα οργανωμένα προγράμματα του  Οργανισμού να καλύπτονται όσο το δυνατόν περισσότεροι Αιγινήτες, ώστε οι κάτοκοι του νησιού να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Λίγο αργότερα κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Οργανισμού και όλοι είχαν την ευκαιρία ανάμεσα σε ευχές για το νέο έτος να συζητήσουν για θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και τους στόχους που έχουν τεθεί από τα σωματεία για τη νέα περίοδο. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και το έντυπο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού με τις δράσεις, τη λειτουργία, τις παρεμβάσεις του. Και το χρόνου!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png