Μικρή εστία φωτιάς σε σπίτι στο κέντρο της Αίγινας. Άμεση η επέμβαση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας.

Άμεση ήταν η επέμβαση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας σήμερα το πρωί, λόγω της μικρής εστίας φωτιάς που προκλήθηκε σε οικία στο κέντρο της Αίγινας. Δύναμη με δύο οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας ανταποκρίθηκαν άμεσα, και επιχείρησαν γρήγορα στο σημείο του συμβάντος.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


Ωστόσο, από το σημερινό περιστατικό έγινε ιδιαίτερα φανερό, πόσο σημαντικό είναι να παραμένουν ανοιχτοί οι δρόμοι, δηλαδή να μην υπάρχουν παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα που θα μπορούσαν να εμποδίσουν τη διέλευση των πυροσβεστικών. Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες, όταν δηλαδή το κέντρο έχει μεγάλη κίνηση και δυστυχώς το παρκάρισμα των αυτοκινήτων γίνεται οπουδήποτε, μέσα στους στενούς δρόμους και με οπουδήποτε τρόπο, χωρίς οι οδηγοί τους να λαμβάνουν υπόψιν τους τις ανάγκες μετακίνησης ασθενοφόρων ή πυροσβεστικών οχημάτων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png