Υπό την αιγίδα και της Νομαρχίας Πειραιά το Aegina Fistiki Fest.


Μία σημαντική εξέλιξη για τη διοργάνωση του Aegina Fistiki Fest προέκυψε πριν από λίγο μέσα από Δελτίο Τύπου του Δήμου Αίγινας το οποίο αναφέρει τα ακόλουθα: "Ο Δήμος Αίγινας και η Νομαρχία Πειραιά θα διοργανώσουν από κοινού το Φεστιβάλ Φιστικιού Aegina Fistiki Fest, που θα γίνει από 17 έως 20 Σεπτεμβρίου 2009 στην Αίγινα. Η απόφαση αυτή αποτελεί ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης και ελήφθη σε συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου, στη Νομαρχία Πειραιά, ανάμεσα στον Δήμαρχο Αίγινας κ. Παναγιώτη Κουκούλη και τον Νομάρχη Πειραιά κ. Γιάννη Μίχα, καθώς και τον αρμόδιο Αντινομάρχη κ. Σταύρο Μαρκάτο. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Πούντος."

Η είδηση έρχεται μία μέρα μετά τη χθεσινή, δεύτερη κατά σειρά, προφεστιβαλική συγκέντρωση της οργανωτικής επιτροπής με επαγγελματίες και φορείς του νησιού, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Αιακός. Η συμμετοχή της Νομαρχίας Πειραιά αναδεικνύει όχι μόνο τη σημασία του Φεστιβάλ για την Αίγινα, αλλά καταδεικνύει και την απείχηση που όπως υπόσχονται οι διοργανωτές του θα έχει εκτός Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png