Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για ναρκωτικά.


Εικόνες από αστυνομική ταινία θύμισε σήμερα η μεγάλη επιχείρηση των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας και της Ασφάλειας που ξεκίνησε το πρωί σε πολλές περιοχές της Αίγινας. Στην επιχείρηση χρησιμοποιήθηκε άγνωστος μέχρι αυτή τη στιγμή αριθμών ανδρών της αστυνομίας και συμβατικά και μη αυτοκίνητα που κινήθηκαν προς διάφορες κατευθύνσεις.


Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση αφορά κύκλωμα ναρκωτικών. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

update: Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι άνδρες της αστυνομίας κινήθηκαν προς διάφορες κατευθύνσεις επιχειρώντας ταυτόχρονα. Λίγο πριν τις 3 μ.μ. άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αίγινας, απέκλεισαν με ένα αστυνομικό όχημα και ένα άλλο με συμβατικές πινακίδες, τη διασταύρωση των οδών Αγίου Νεκταρίου και Αντωνίου Πελεκάνου στην περιοχή της Μητροπόλεως. Την ίδια στιγμή στη παραλία της Αίγινας είχαν συγκεντρωθεί οχήματα της αστυνομίας, ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις υπήρχαν και αυτοκίνητα με συμβατικές πινακίδες. Όπως φαίνεται η όλη επιχείρηση ήταν καλά οργανωμένη και οι άνδρες της αστυνομίας κινήθηκαν σε προεπιλεγμένα σημεία.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι παρουσία και της προέδρου του ειρηνοδικείου της Αίγινας, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία αλλοδαπών επί της οδού Αντωνίου Πελεκάνου.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png