Έκκληση Δημήτρη Μούρτζη προς τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού, να μην πετούν ογκώδη αντικείμενα όπως κλαδέματα, στρώματα κτλ.

Η αυξημένη κίνηση των εκδρομέων στην Αίγινα για την εορταστική περίοδο, αλλά και η πενθήμερη αργία για τους εργαζόμενους στις δημοτικές υπηρεσίες που τη συνοδεύει, δημιουργούν ένα ασφυκτικό πλαίσιο για την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου, που καλείται μέσα από μία ήδη επιβαρυμένη πραγματικότητα, να αντιμετωπίσει έναν τεράστιο όγκο από μεγάλα αντικείμενα που πετιούνται ανεξέλεγκτα μαζί με τα απορρίμματα. Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, μιλώντας σήμερα το απόγευμα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, παρακάλεσε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού να μην βγάλουν αυτές τις ημέρες, στα σημεία συγκέντρωσης απορριμάτων, κλαδέματα ή άλλα ογκώδη αντικείμενα, όπως στρώματα κτλ. Αυτό ισχύει από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα 3 Μαΐου, "συμπεριλαμβανομένης και της μεταφοράς της αργίας του εορτασμού της Πρωτομαγιάς", όπως αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η πρωινή ανακοίνωση του Δήμου, τονίζοντας ότι: "θα πραγματοποιείται η αποκομιδή μόνο στα οικιακά απορρίμματα".

Ο κύριος Μούρτζης έκανε έκκληση προς τους κατοίκους του νησιού, αλλά και τους επαγγελματίες της Αίγινας να δείξουν κατανόηση, βοηθώντας το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας, εξηγώντας παράλληλα, ότι ο αριθμός των εργαζομένων είναι πολύ μικρός. "Ας κάνουν λίγο υπομονή, μετά το Πάσχα ας βγάλουν ότι έχουν, στον κήπο τους, στους καθαρισμούς που κάνουν απαραιτήτως, και να είναι σίγουροι ότι θα ανταποκριθούμε άμεσα", συμπληρώνοντας ότι: "ούτε τα απαραίτητα αυτοκίνητα έχουμε, απορριμματοφόρα, αλλά δεν έχουμε και το απαραίτητο προσωπικό".

Τέλος, ο κύριος Μούρτζης ευχήθηκε: "Καλή Ανάσταση, το Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές μας και να δώσει ένα δρόμο φωτεινό, με υγεία, ώστε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες καταστάσεις που μας έχουν επιβάλει".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png