Aegina Fistiki Fest. Η συνάντηση με τους φορείς της Αίγινας.


Η τρίτη κατά σειρά ανοιχτή συζήτηση της οργανωτικής επιτροπής του Aegina Fistiki Fest πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας, αυτή τη φορά με τους φορείς και τους κατοίκους του νησιού που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν και να παρουσιάσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για το Φεστιβάλ Φιστικιού, που θα γίνει στην Αίγινα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Σε αυτή την ανοιχτή συζήτηση, που παρακολούθησαν εκπρόσωποι αρκετών φορέων της Αίγινας, έγιναν οι πρώτες ζυμώσεις με ιδέες και απόψεις, για τους τρόπους με τους οποίους το φεστιβάλ θα μπορέσει να λειτουργήσει αποτελεσματικά και να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες. Ακούστηκαν και συζητήθηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις, που έκλεισαν αυτόν τον πρώτο κύκλο παρουσίασης του Aegina Fistiki Fest από την οργανωτική του επιτροπή. Όπως έγινε φανερό, είναι πολλά αυτά που πρέπει να υλοποιηθούν, καθώς πρόκειται για έναν σύνθετο και με πολλές απαιτήσεις σχεδιασμό. Η πραγμάτωση τους απαιτεί εθελοντικές ομάδες εργασίας. Η οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ διένειμε αιτήσεις, που μπορούν να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι, μετέχοντας έτσι ενεργά στην πραγματοποίηση του.

Τις σχετικές αιτήσεις μπορούν να τις προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι στο Δημαρχιακό κτήριο. Με αυτή την τελευταία εκδήλωση φαίνεται ότι ξεκινά πλέον η αντίστροφη μέτρηση για τον Σεπτέμβρη του 2009 και το πρώτο μεγάλο φεστιβάλ του νησιού για τη φιστικιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png