Παρουσιάστηκε η αφίσα για τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας.


Παρουσιάστηκε η αφίσα για τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας η οποία παρουσιάζει και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων είναι μονοήμερο, αντίθετα με πέρυσι που ήταν τριήμερο και δεν περιλαμβάνει την αποκριάτικη παρέλαση που είχε ενθουσιάσει όσους βρέθηκαν στην Αίγινα ανήμερα της απoκριάς.

Αντίθετα, ο πυρήνας των φετινών εκδηλώσεων είναι ο "Παραδοσιακός Νησιώτικος Γάμος" που θα γίνει στην παραλία της Αίγινας, με ένα δρώμενο που θα εξελιχθεί στο λιμάνι, στον Άγιο Νικόλαο το θαλασσινό. Ο νησιώτικος γάμος θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι. Λίγο πιο πριν, στις 11:30 π.μ. για τους μικρούς φίλους του καρναβαλιού θα παρουσιαστούν αποκριάτικες χορογραφίες από το Γυμναστήριο Νάμα και μαριονέτες από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη Βασίλη Βασιλάκη.

Ακολουθεί στις 14:00 μ.μ. λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα, ενώ στις 16:00 μ.μ. το συγκρότημα Elxis θα αναλάβει να διασκεδάσει τους φίλους της ροκ μουσικής με τη δυναμική του παρουσία. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με γλέντι και ελληνική λαϊκή μουσική που θα ξεκινήσει στις 17:00 μ.μ. Την αφίσα έχει επιμεληθεί η ζωγράφος κυρία Ξένη Τριανταφύλλου.

Το Aegina Portal θα μεταδώσει ζωντανά τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png