Συνεχίζονται οι εργασίες στο δρόμο κάτω από το παλαιό δημαρχείο. Το μεσημέρι θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Τεχνικές εργασίες επί του οδοστρώματος, οι οποίες ήταν απαραίτητες λόγω της κακής κατάστασής του, πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες σε τμήμα της συμβολής των οδών Χρήστου Λαδά και Λ. Δημοκρατίας στην παραλία της Αίγινας, στο σημείο που βρίσκεται το κτίριο του παλιού δημαρχείου. Ο δρόμος έκλεισε για τα οχήματα από χθες το πρωί, ενώ αναμένεται να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία σήμερα το μεσημέρι.

Το συγκεκριμένο σημείο παρουσίαζε πολλά προβλήματα, ενώ ήταν αδιάβατο τις μέρες με δυνατές βροχοπτώσεις. Είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό ότι σήμερα το πρωί ξεκίνησαν και οι τεχνικές εργασίες για την αποκατάσταση της ράμπας που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Θα ήταν ευχής έργο, τέτοιου είδους βελτιώσεις να γίνουν σε όλο το μήκος της παραλίας, ώστε να μπορούν να μετακινούνται αναπηρικά αμαξίδια. Τα ΑΜΕΑ με την κατάσταση που επικρατεί τώρα έχουν αποκλειστεί και βέβαια να παραμένει προσβάσιμος για όλους ο διάδρομος στο μπροστινό τμήμα του πεζόδρομου.  
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png