Μεγάλη κινητοποίηση στην περιοχή της ιχθυαγοράς για τον τεμαχισμό και την απομάκρυνση τμήματος δέντρου.

Σε μεγάλη κινητικότητα βρέθηκε από νωρίς το πρωί η περιοχή γύρω από την ιχθυαγορά της Αίγινας, καθώς είχε προγραμματιστεί ο τεμαχισμός και η απομάκρυνση ενός δέντρου που βρίσκεται στο διπλανό πάρκο και λόγω του ύψους δημιουργεί κίνδυνο ατυχημάτων από πτώσεις κλαδιών. Η ηλεκτροδότηση στα καταστήματα της αγοράς, αλλά και σε καταστήματα της οδού Αφαίας, διεκόπη προκειμένου να εργαστούν με ασφάλεια οι άνδρες της πυροσβεστικής. Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε το όχημα να επιχειρήσει από το μπροστινό τμήμα του πάρκου. Απομακρύνθηκαν τέντες και τραπέζια ακόμη και τα κάγκελα που υπάρχουν εκεί.

Τελικά το συγκεκριμένο σημείο δεν χρησιμοποιήθηκε ως είσοδος για το μεγάλο τηλεσκοπικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά ακριβώς η πίσω πλευρά. Λόγω της στενότητας του χώρου χρειάστηκε αρκετή προετοιμασία, μετατόπιση ενός καλωδίου και σχεδιασμός ώστε όλα να είναι ασφαλή. Τελικά δύο άνδρες της Πυροσβεστικής ανέβηκαν στο καλάθι και αφού προσάρμοσαν τον εξοπλισμό τους, ξεκίνησαν το κόψιμο των κλαδιών λίγο πριν από τις 10 το πρωί.

Αν όλα πάνε καλά το δέντρο θα κοπή μέχρι ενός συγκεκριμένου ύψους, το οποίο θα επιτρέπει στα οχήματα που διαθέτει ο δήμος να το διαχειρίζονται.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png