Καπνός που έβγαινε από την πλώρη ιστιοφόρου στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση του Πυροσβεστικού Σταθμού.

Άμεση ήταν ή κινητοποίηση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας, όταν σήμερα το μεσημέρι λίγο πριν τις 15:45 δέχθηκε αναφορά για καπνό στην πλώρη ιστιοφόρου σκάφους αναψυχής, που ήταν ελλιμενισμένο στο κεντρικό λιμάνι. Πιο συγκεκριμένα, από το προσωπικό του ζαχαροπλαστείου "Αιάκειον" εντοπίστηκε καπνός στην πλώρη σκάφους, που βρισκόταν ακριβώς απέναντι από το κατάστημα. Χωρίς να χαθεί χρόνος ειδοποιήθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αίγινας, που ανταποκρίθηκε άμεσα στην κλίση με δύο οχήματα.

Όργανο του Λιμενικού Σώματος, με άνδρες της Πυροσβεστικής επιβιβάστηκαν στο σκάφος προκειμένου να διευκρινίσουν την κατάσταση. Τελικά αυτό που είχε συμβεί είχε την αιτία του σε ένα μαγειρικό σκεύος και τον καπνό που έβγαζε, μάλλον από το φαγητό που καιγόταν και δημιούργησε τη αναστάτωση. Στο σημείο έφτασε και ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, καθώς η κίνηση στην παραλία της Αίγινας ήταν μεγάλη εκείνη την ώρα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png