Στις φλόγες τυλίχθηκε σκάφος ανοιχτά του όρμου της Αγίας Μαρίνας. Περισυνελέγησαν σώοι δύο ναυαγοί.

Στις φλόγες τυλίχθηκε σκάφος ανοιχτά του όρμου της Αγίας Μαρίνας σήμερα το απόγευμα. Ο μαύρος καπνός από το σκάφος, που είχε πάρει το σχήμα κορδέλας, απλώθηκε σχεδόν σε όλο το μήκος του όρμου, φτάνοντας μέχρι τον κάβο της Αγίας Μαρίνας. Η θέση που εντοπίστηκε φλεγόμενο το σκάφος, ήταν ανοιχτά με προσανατολισμό την τοποθεσία "Γλυφάδια". Κοντά στο ακυβέρνητο από τη φωτιά σκάφος βρέθηκαν πολλά παραπλαίοντα, που ωστόσο δεν χρειάστηκαν να επέμβουν. Όπως δήλωσε στο Aegina Portal ο Λιμενάρχης Αίγινας κύριος Κυριάκος Γκαρής, οι δύο επιβαίνοντες, που περισυνελέγησαν από διερχόμενη θαλαμηγό, ευτυχώς σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εκδήλωση της φωτιάς, είναι καλά στην υγεία τους. Παρελήφθησαν από τον υπολιμενάρχη στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας.

Να σημειώσουμε ότι στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας έσπευσε άμεσα όχημα με αξιωματικό από τον Πυροσβεστικό Σταθμό του νησιού. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, οι δύο επιβαίνοντες όταν είδαν τη φωτιά να απλώνεται πήδηξαν στη θάλασσα. Ευτυχώς οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές. Τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν διευκρινιστεί.

Το σκάφος το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες ήταν μία θαλαμηγός αναψυχής 11 μέτρων. Η κατάσβεση έγινε από πυροσβεστικό σκάφος από το Λιμεναρχείο του Πειραιά, ενώ στον τόπο του συμβάντος έπλευσε πλωτό σκάφος με όργανο του Λιμεναρχείου Αίγινας, καθώς και διασωστικό σκάφος από το κεντρικό λιμάνι του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png