Ο εορτασμός του Αγίου Πνεύματος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος.

Μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος, που οργάνωσε και επιμελήθηκε την εορτή των παραδοσιακών χορών και τραγουδιών, στο πλαίσιο του διήμερου εορτασμού του ενοριακού ναού της Αγίας Τριάδας. Μια εκδήλωση φροντισμένη από κάθε πλευρά, που ξεκίνησε με την χορωδιακό τμήμα του συλλόγου, υπό τη διεύθυνση της προέδρου κυρίας Εριφύλης Γρυπαίου, και συνεχίστηκε με παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου, υπό τη διδασκαλία της κυρίας Αγγελικής Λαζάρου.

Θετικά σχόλια προκάλεσαν οι όμορφες φορεσιές του χορευτικού και βέβαια ότι τα μέλη του, παρουσίασαν αγόγγυστα το πρόγραμμα παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία είχε φτάσει τους 36 °C. Το κοινό απόλαυσε επίσης τους μαθητές του Αλέξανδρου Σπίτζινγκ, που με τα έγχορδα τους απέδωσαν παραδοσιακούς σκοπούς.

Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του εορταστικού διημέρου, οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τα λείψανα της Αγίας Κυριακής.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Ηλίας Γρυπαίος και πλήθος κόσμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png