Δώρα, ταχυδακτυλουργικά και διασκέδαση στο χορό του Δημοτικού Σχολείου του Μεσαγρού.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου του Μεσαγρού, με αφορμή τον αποκριάτικο χορό που διοργάνωσε στη Disco Leo στην Αγία Μαρίνα, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κόσμο που παρευρέθηκε, αλλά και στους επαγγελματίες που στήριξαν με τις προσφορές τους αυτή τη δραστηριότητα του Συλλόγου. Ο αποκριάτικος χορός συγκέντρωσε μικρούς και μεγάλους που βρήκαν μία καλή ευκαιρία για διασκέδαση!

Ο ταχυδακτυλουργός που αποτέλεσε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους μικρούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση, εντυπωσίασε με τα τρικ και τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα, προσφέροντας στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία για μια ανάπαυλα ανάμεσα στις διάφορες υποχρεώσεις και όλοι μαζί να κερδίσουν δώρα από την λαχειοφόρο αγορά που προηγήθηκε.

Διοργανωτές και κοινό, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την επιτυχημένη εκδήλωση, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη δραστηριότητα του Συλλόγου. Και του χρόνου!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png