Εκδήλωση κολυμβητικών επιδείξεων "Κούρος". Προσεγμένη διοργάνωση με ρεκόρ συμμετοχών!

Στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου "Ίριδες" πραγματοποιήθηκε φέτος η εκδήλωση κολυμβητικών επιδείξεων που διοργανώνει κάθε χρόνο το γυμναστήριο "Κούρος". Για την ακρίβεια, διοργανώνει για περισσότερο από δύο δεκαετίες, καθώς πέρυσι έκλεισε 20 χρόνια! Οι μικροί κολυμβητές χωρισμένοι σε ομάδες ανάλογα την ηλικία τους, παρουσίασαν τα όσα είχαν μάθει κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, κατά την οποία εκπαιδεύτηκαν σε διάφορες τεχνικές κολύμβησης. Το απόλαυσαν ιδιαίτερα, όπως άλλωστε οι μαμάδες και οι μπαμπάδες, που έβλεπαν τα παιδιά τους να διασχίζουν με ταχύτητα τη διαδρομή της πισίνας.

Και φέτος, όπως άλλωστε κάθε χρόνια, το κυριότερο μέλημα, εκτός από τη διασκέδαση και την εκπαίδευση είναι η τήρηση όλων των κανόνων ασφάλειας. Η κυρία Φωτεινή Μπήτρου παρουσιάζοντας την εκδήλωση είπε: " Σκοπός κάθε χρόνο, όπως και φέτος, είναι να αναπτύξουμε την αντοχή τους στο νερό, αναπνευστικά και σωματικά, Ανάλογα με τη σωματική τους διάπλαση κάποια καταφέρνουν να αναπτυχθούν και να ανταποκριθούν γρήγορα και κάποια αλλά αργότερα Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε γιατί μόλις αναπτυχθούν μυικά θα δείτε απότομη βελτίωση. Σκοπός επίσης είναι η ασφάλεια του παιδιού μέσα στο νερό και όταν λέμε μέσα εννοούμε και κάτω από το νερό. Σήμερα θα δούμε από τα παιδιά να κολυμπάνε ελεύθερο, κάποια πρόσθιο, κάποια με σανίδα και κάποια μεγαλύτερα χωρίς τίποτα. 

Η συμβουλή που θα σας δώσω είναι να μην αφήνετε τα παιδιά λεπτό από τα μάτια σας και να κολυμπάμε μαζί τους. Φέτος ήταν ρεκόρ συμμετοχών, φτάσαμε τα 100 παιδιά, από 6 μηνών μέχρι 12 ετών.Συνολικά ολα αυτά τα χρόνια εκπαίδευσα 1300 παιδιά. Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενη. Σε αυτή τη πορεία βοήθησαν και οι χορηγοί μου Νησος Cafe, Faidwnix House of Mam, ΑΝΕΔΗΚ Κρητικος και ξενοδοχείο Ιριδες, τους γονείς που με εμπιστεύτηκαν , τους βοηθούς μου Ελένη Μαλτέζου, Γιώργο Γιαννούλη, Τζάθα Σταματίνα, Κατραούρα Θωμά, τον άντρα μου Πέτρο που με στηρίζει σε κάθε μου προσπάθεια και την κόρη μου Δήμητρα που με βοήθησε να εξελιχθώ και να πάω ένα βήμα πιο μπροστά. Ραντεβού του χρόνου με περισσότερες εκπλήξεις".

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε, όπως κάθε χρόνο, με την τελετή των αναμνηστικών επάθλων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png