"Σαπουνάς" επτάμισι μέτρων στην Πέρδικα.


Γράφει η Μαρία Μαλτέζου
Μία μοναδική εμπειρία έζησε σήμερα ο κύριος Δημήτρης από την Πέρδικα, όταν μαζί με την κόρη του Μαρία, σε ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο πρωινό του ψάρεμα, η ψαριά του περιελάμβανε ένα καρχαριοειδές επτάμισι μέτρων με την κοινή ονομασία "σαπουνάς". Το μεγάλο μέγεθος του ψαριού τον έκανε να ζητήσει τη βοήθεια ενός μεγαλύτερου αλιευτικού. Αφού κατάφερε και το ανέβασε στο σκάφος, κατέπλευσε στο λιμάνι της Πέρδικας. Λόγω του μεγάλου βάρους του ψαριού χρειάστηκε γερανός ώστε να μπορέσουν να βγάλουν το ψάρι στη στεριά. Το νέο μαθεύτηκε γρήγορα και κάτοικοι της Πέρδικας, καθώς και πολλοί επισκέπτες, που βρίσκονταν εκεί λόγω του Σαββατοκύριακου συγκεντρώθηκαν για να θαυμάσουν και να περιεργαστούν το τεράστιο πραγματικά ψάρι!


Ο "σαπουνάς" δεν είναι επικίνδυνο είδος, όμως μόνο και μόνο στη θέα του κανείς μπορεί να καταλάβει το δέος που πρέπει να ένοιωσε ο έμπειρος ψαράς όταν το ανέβαζε στη βάρκα του. Ο ίδιος ο κύρος Δημήτρης δεν έχει ξαναβγάλει ένα τόσο μεγάλο ψάρι και μάλιστα αυτού του είδους, έχει ξαναδεί όμως μία ακόμη φορά, πέρυσι, έναν άλλο ψαρά, από την Πέρδικα επίσης, να φέρνει στην επιφάνεια ένα παρόμοιο ψάρι. Το κρέας του θεωρείται καλό και σύντομα θα βρεθεί στην ιχθυόσκαλα επιβεβαιώνοντας ότι η σημερινή ψαριά ήταν εκτός από εντυπωσιακή και προσοδοφόρα.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png