Έκκληση των αδελφών του καπετάνιου της λάντζας, που έχασε τη ζωή του στο τραγικό ναυτικό δυστύχημα της Αίγινας.

Ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η πληρεξούσια δικηγόρος των αδελφών του καπετάνιου της λάντζας, που έχασε τη ζωή του στο τραγικό ναυτικό δυστύχημα της Αίγινας κυρία Τατιάνα Γ. Τσιρακοπούλου, αναφέρει τα ακόλουθα: "Πληροφορηθήκαμε ότι την 16.08.2016 και λίγο μετά το τραγικό ναυάγιο στο στενό Πέρδικας-Μονής, όπου πνίγηκαν τέσσερις άνθρωποι, ένας εκ των οποίων ήταν ο αδελφός μας, καπετάνιος της λάτντζας "Αντωνία", το ηλικιωμένο ζευγάρι, που εφέρετο να επιβαίνει στο μοιραίο ταχύπλοο, αποβιβάσθηκε στο λιμάνι της Πέρδικας και από εκεί κατευθύνθηκε με ταξί, αντί για το Λιμεναρχείο,

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


όπως θα ήταν αναμενόμενο, στο σπίτι του φερόμενου χειριστή του ταχυπλόου, όπου και φέρεται να παρέμεινε για αρκετή ώρα. Κάνουμε έκκληση στον οδηγό του ταξί (εάν βεβαίως υπάρχει), έναν από τους περίπου 30 που έχει η Αίγινα συνολικά, να εμφανισθεί στην Ε’ Τακτική Ανακρίτρια Πειραιά και να καταθέσει, συμβάλλοντας έτσι στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Κάνουμε έκκληση στον Πρόεδρο των αυτοκινητιστών Αίγινας να μας συνδράμει στην έρευνά μας αυτή, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png