Τουρνουά μπριτζ από τον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας" και τον Αθηναϊκό Όμιλο Μπριτζ.

Στο ξενοδοχείο Δανάη, πραγματοποιήθηκε το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, το τουρνουά μπριτζ το οποίο διοργανώθηκε από τον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας" και τον Αθηναϊκό Όμιλο Μπριτζ. Ο κύριος Βασίλης Μουσουλέας μιλώντας στο Aegina Portal εξήγησε ότι πρόκειται για "εκδρομικό μπριτζ", καθώς στη διάρκεια ενός τριημέρου, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες του νησιού να επισκεφθούν την Αίγινα και βέβαια να παίξουν μπριτζ. Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη, καθώς στο τουρνουά, που ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ, έπαιξαν περίπου εκατό άτομα.

"Αυτές τις τρεις ημέρες έγιναν πάρα πολύ καλές παρτίδες. Πιστεύουμε ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι". Τα αποτελέσματα βγήκαν γύρω στις τρεις το μεσημέρι, οπότε και απονεμήθηκαν και τα βραβεία στους νικητές. Ο κύριος Μουσουλέας ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά και ευχήθηκε και του χρόνου να είναι και πάλι μαζί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png