Οι διαγραμμίσεις της παραλίας στην τελική φάση.


Μέχρι αργά το βράδυ εργαζόταν η τεχνική υπηρεσία του Δήμου της Αίγινας, τοποθετώντας χαρτοταινίες και μαρκάροντας με κόκκινο σπρέι το τελευταίο κομμάτι της παραλίας, προς την πλευρά που βρίσκεται η τράπεζα της Eurobank. Την ίδια στιγμή άλλο συνεργείο εργαζόταν στην ψαραγορά κάνοντας σκαπτικές εργασίες για την τοποθέτηση των σωληνώσεων του "μικρού βιολογικού". Όλα αυτά μετά τις  22:30 μ.μ χθες. Από νωρίς σήμερα το πρωί, άλλο συνεργείο έπιασε δουλειά στην παραλία της Αίγινας κάνοντας αυτή τη φορά τις μόνιμες διαγραμμίσεις με κίτρινο χρώμα.

Το "πρόσωπο" της παραλίας φαίνεται να αλλάζει, καθώς η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής είναι να αποτρέψει το μαζικό παρκάρισμα μηχανών και άλλων τροχοφόρων παρά το κράσπεδο ή ακόμη και πάνω στα πεζοδρόμια, δίνοντας περισσότερο χώρο στους πεζούς. "Τα πάντα θα είναι έτοιμα μέχρι το Πάσχα και νωρίτερα" δήλωσε στο Aegina Portal μέλος της Δημοτικής Αρχής, τονίζοντας την πρόθεσή της να προχωρήσει και να ολοκληρώσει το έργο.

"Παιδιά γεια σας αν δεν σας ξαναδούμε..." έλεγε με καυστική διάθεση ιδιοκτήτης cafe στους πελάτες του, υπονοώντας ότι τώρα, που δεν θα μπορούν να παρκάρουν τις μηχανές τους μπροστά στην παραλία δεν θα "κατεβαίνουν για καφέ". Το δίλημμα αιωρείται στην παραλία της Αίγινας και είναι τόσο υπαρκτό για τους ιδιοκτήτες των καφετεριών, όσο και οι κίτρινες γραμμές της διαγράμμισης που διαχωρίζουν πλέον το οδόστρωμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png