Συνάντηση της βουλευτού κυρίας Γεωργίας Γεννιά με τον διευθυντή του ΙΕΚ Αίγινας κ. Παναγιώτη Βάρτζελη.


Δελτίο Τύπου.
Η Βουλευτής  Α’ Πειραιώς και Νήσων Γεωργία Γεννιά πραγματοποίησε επίσκεψη την  Πέμπτη 2 Μαρτίου στο νησί της Αίγινας προκειμένου να συναντηθεί με τον Διευθυντή του ΙΕΚ Αίγινας, κ. Παναγιώτη Βάρτζελη.
Σκοπός της συνάντησης ήταν  να ενημερωθεί η Βουλευτής  για την  πορεία αλλά και τα θέματα του ΙΕΚ.  Συγκεκριμένα, στο ΙΕΚ φοιτούν πάνω από 150 φοιτητές , μεγάλος μέρος των οποίων απορροφώνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους  από τις τοπικές επιχειρήσεις . Οι φοιτητές αξιοποιούνται πλήρως όχι μόνο για την πρακτική τους άσκηση αλλά και  για εύρεση εργασίας στο νησί της Αίγινας.
Παράλληλα,  η Βουλευτής είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους  και να συνομιλήσει με καθηγητές του ΕΠΑΛ Αίγινας. Στη συνομιλία που είχε, υποστήριξε την ανάγκη αναβάθμισης του ΕΠΑΛ και δεσμεύτηκε για την προώθηση στο Υπουργείο, των θεμάτων που πρέπει να ρυθμιστούν για την εύρυθμη λειτουργία του  προς όφελος των μαθητών και της τοπικής κοινωνίας.
Τέλος , παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ΙΕΚ κυρίως στον οικονομικό τομέα, η Βουλευτής ευχαρίστησε θερμά τον κ. Βάρτζελη για την προσπάθεια που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια  ώστε να  στηρίξει τους φοιτητές αλλά και  να αναδείξει  το ΙΕΚ ως έναν φορέα μόρφωσης αλλά και εργασιακής ευκαιρίας για τα παιδιά του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png