Τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. [upd]


Κανονικά θα ξεκινήσουν οι εργασίες από τη Δευτέρα 10 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας για τη συνέχιση του έργου. Σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε ένα ακόμη φορτίο με σωλήνες που θα τοποθετηθούν στα αποχετευτικά. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΔΑΟΑ κύριο Σταμάτη Μαρμαρινό είπε ότι εγκρίθηκαν οι ανακεφαλαιωτικοί πίνακες εργασιών που αφορούσαν στη κάλυψη των εξόδων για την Αρχαιολογία και την άντληση των υδάτων. Ο κύριος Μαρμαρινός υπογράμμισε ότι οι ενέργειες για αυτές τις πιστώσεις ολοκληρώθηκαν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι εργασίες ξεκινούν τη Δευτέρα, παρουσία της Αρχαιολογίας, ενώ αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό εάν θα χρησιμοποιηθεί χαλίκι ή τσιμέντο στη βάση των σωλήνων, ένα ζήτημα που είχε τεθεί τις προηγούμενες ημέρες.

[upd] Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΔΑΟΑ κ. Σταμάτη Μαρμαρινό οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τρίτη του Πάσχα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png