Πλαγιομετωπική στον παραλιακό δρόμο, στην περιοχή των Βροχείων.


Τροχαίο ατύχημα ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση στη θέση "Βράχια" της περιοχής των Βροχείων, στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας, σημειώθηκε σήμερα μετά τις 12 το μεσημέρι. Πιο συγκεκριμένα Toyota Yaris που κινούνταν με κατεύθυνση προς την Πέρδικα και ένα  Volkswagen Polo που κινούνταν με κατεύθυνση προς την Αίγινα, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο θώρακα η οδηγός του Polo, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Από το Toyota Yaris, εκτινάχθηκε ένα ποδήλατο που μετέφερε σε βάση, το οποίο έπεσε δίπλα στη παραλία.

Μετά τη σύγκρουση ο δρόμος έκλεισε για περίπου μίση ώρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα από τα οχήματα που κινούνταν στον παραλιακό δρόμο. Αρχικά έφτασε το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αίγινας και στη συνέχεια ο ιατρός κύριος Σωκράτης Δούκας που προσέφερε στην τραυματισμένη οδηγό τις πρώτες βοήθειες. Σε επικοινωνία με τον κύριο Δούκα, είπε ότι η οδηγός έχει χτυπήσει στο κεφάλι και τον θώρακα. Είναι σε σταθερή κατάσταση και θα διακομισθεί.

Όργανα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας ρύθμισαν την κυκλοφορία. Η διέλευση των αυτοκινήτων επιτράπηκε από την αστυνομία μετά την απομάκρυνση των δύο αυτοκινήτων που είχαν συγκρουστεί από γερανοφόρο όχημα και τον καθαρισμό του οδοστρώματος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png