Κατάμεστη η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου στη συναυλία της Πολυφωνικής Χορωδίας Αίγινας.


Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Θέατρο του νησιού, όπου παρουσιάστηκε η μουσική εκδήλωση Χορωδιακής Μουσικής με τραγούδια από όλον τον κόσμο, μία σύμπραξη της Πολυφωνικής Χορωδίας Αίγινας, υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Βρυζάκη, με προσκεκλημένη τη Χορωδία του "Freien Schule am Elsengrund" από το Βερολίνο υπό τη διεύθυνση της Ούρσουλας Βρυζάκη. Το Βερολινέζικο χορωδιακό σχήμα ερμήνευσε γερμανικά παραδοσιακά τραγούδια, αλλά και μία γερμανική εκδοχή του τραγουδιού "Τα παιδιά του Πειραιά".

Η Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας παρουσίασε ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο, που περιελάμβανε από gospell, τραγούδι από την Ιαπωνία, μία χορωδιακή σύθεση του Felix Mendelsohn σε ποίηση H. Heine, αλλά και Μ. Θεοδωράκη. Τα δύο χορωδιακά σχήματα χειροκροτήθηκαν με θέρμη από το κοινό, που δεν έπαψε στιγμή να επευφημεί τις ερμηνείες τους. Την Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας διευθύνει ο Γιάννης Βρυζάκης και συνοδεύει στο πιάνο ο Γρηγόρης Αϊβαζόπουλος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png