Τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα ασφαλείας στο πεζοδρόμιο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας.


Τοποθετήθηκαν σήμερα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αίγινας, κιγκλιδώματα ασφαλείας στο πεζοδρόμιο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας, από την πλευρά της Γυμναστηρίου, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε πριν από ένα περίπου έτος. Το πεζοδρόμιο, από τη μία άκρη έως την άλλη, είχε γίνει χώρος παράνομης στάθμευσης οχημάτων. Η πρακτική αυτή παρατηρήθηκε κατ' επανάληψη τις ημέρες που η Αίγινα είχε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα όπως τριήμερα κτλ. Ωστόσο η επιλογή των οδηγών να παρκάρουν στο πεζοδρόμιο δημιουργούσε προβλήματα στους πεζούς, που έπρεπε να κατέβουν στο οδόστρωμα για να περπατήσουν, θέτοντας τους εαυτούς τους σε κίνδυνο.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Κυριάκος Τρίμης έκανε αναφορά σε αυτή την πρακτική, ενώ ο αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κύριος Κώστας Γεννίτσαρης αφού συμφώνησε στη διαπίστωση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί, είπε ότι θα τοποθετηθούν κάγκελα που θα εμποδίζουν την στάθμευση των οχημάτων. Τα κάγκελα τοποθετήθηκαν σήμερα και αυτό που απομένει σύμφωνα με μελέτη που υπάρχει ήδη, είναι η τοποθέτηση φωτιστικών, όπως είχε γίνει λίγους μήνες πριν στην μπροστινή πλευρά του γηπέδου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png