Διεθνής Ημέρα Μουσείων. Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό τα μουσεία της Αίγινας.


Αν και βροχερή η σημερινή ημέρα στην Αίγινα, είναι μία ευκαιρία για επίσκεψη στα μουσεία του νησιού που συμμετέχουν στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων και θα έχουν ελεύθερη είσοδο. Πιο συγκεκριμένα, το Αρχαιολογικό Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτά 10 π.μ. έως  5:30 μ.μ. Αυτό είναι και το καθημερινό του ωράριο εκτός Δευτέρας που παραμένει κλειστό. Ο ναός της Αφαίας και το μουσείο συμμετέχουν επίσης στην Διεθνή Ημέρα Μουσείων. Ο χώρος του ναού είναι ανοιχτός 8 π.μ. έως 8 μ.μ. όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ενώ το μουσείο 9 π.μ. - 4 μ.μ. εκτός Δευτέρας. Το μουσείο Καπράλου, συμμετέχει στην Διεθνή Ημέρα Μουσείων, αν και η επίσκεψη σε αυτό είναι δωρεάν όλες τις ημέρες του χρόνου. Το μουσείο λειτουργεί  Τετάρτη έως Παρασκευή 8:30 - 15:30 και Σαββατοκύριακα 9:30 -  16:30.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων καθιέρωσε από το 1977 την 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων, θέλοντας να αναδείξει το ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία. Η ημέρα συνοδεύεται από πολλές εκδηλώσεις στα μουσεία της Ελλάδας και του κόσμου. Στην Αίγινα δεν έχει προγραμματιστεί κάποια σχετική εκδήλωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png