Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης για τις τελευταίες εξελίξεις στο έργο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας. Είπε ότι θα ξεκινήσει άμεσα.


Για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο έργο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας μίλησε σήμερα το πρωί στο Aegina Portal ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Ο κύριος Μούρτζης χαρακτήρισε απρόβλεπτα τα θέματα που παρουσιάστηκαν και καθυστερούν την συνέχιση και την ολοκλήρωση του έργου. Και αναφέρθηκε στην συνάντηση του Δήμου Αίγινας με την Αρχαιολογική Υπηρεσία στις 22 Μαΐου.

Ο κύριος Μούρτζης είπε ότι οι εκπρόσωποι της υπηρεσίας συναίνεσαν με τις προτάσεις που είχε υποβάλλει η τεχνική υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, ενώ έδειξε πεπεισμένος ότι μετά τη σύμφωνη γνώμη των υπηρεσιών τα όποια προβλήματα θα ξεπεραστούν και οι εργασίες θα συνεχιστούν. Παράλληλα, σημείωσε ότι το ζήτημα που έχει προκύψει με την πληρωμή του εργολάβου θα συζητηθεί στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, εκτιμώντας ότι θα ξεπεραστεί άμεσα. Ευχαρίστησε επίσης για τη συνεργασία την κυρία Ρένα Δούρου και τον κύριο Παναγιώτη Χατζηπέρο.

"Είμαι σίγουρος ότι το έργο θα ξεκινήσει άμεσα, πιστεύω την άλλη εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί η υλοποίησή του", είπε ο κύριος Μούρτζης συμπληρώνοντας ότι: "Τα όποια θέματα καθυστέρησης προέκυψαν δεν ήταν υπαιτιότητα της Δημοτικής Αρχής", εξηγώντας ότι πρόκειται για τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο. Συμπλήρωσε επίσης ότι το έργο θα ολοκληρωθεί, εκτιμώντας ότι δεν θα υπάρξουν κι άλλα προβλήματα που θα το καθυστερήσουν, ενώ αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΔΑΟΑ Σταμάτη Μαρμαρινό τον οποίο αφού ευχαρίστησε είπε ότι "ζει" αυτό που κάνει και πως χαίρεται που είναι πρόεδρος του ΔΑΟΑ. "Είναι κάτι που το αγαπάει και το ακούω βέβαια με πολύ χαρά και από όλους τους συνεργάτες του μέσα και έξω από το κομμάτι που λέγετε ΔΑΟΑ".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png