Προβλήματα στην αποκομιδή απορριμάτων στο κέντρο λόγω βλάβης σε όχημα της Υπηρεσίας Καθαριότητας.


Για τρεις ημέρες δεν έχει γίνει αποκομιδή των απορριμάτων σε σημεία του κέντρου της Αίγινας, με αποτέλεσμα να συσσωρευθεί ένας μεγάλος όγκος, δημιουργώντας προβλήματα στους περιοίκους και κακή εικόνα στους περαστικούς, καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει λόγω της εποχής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Κώστα Γεννίτσαρη είπε ότι αυτό συμβαίνει γιατί έχει υποστεί βλάβη ένα όχημα της Υπηρεσίας Καθαριότητας, που κάνει την αποκομιδή σε αυτά τα σημεία του κέντρου. Ο κύριος Γεννίτσαρης είπε ότι το όχημα βρίσκεται σε συνεργείο στην Αίγινα και αναμένεται να βγει και πάλι στους δρόμους αύριο το πρωί ή αύριο το μεσημέρι.

Το θέμα επαναφέρει για μία ακόμη φορά και το ζήτημα της παλαιότητας του στόλου, ενόψει μάλιστα της καλοκαιρινής περιόδου, οπότε και οι ανάγκες θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Η υπηρεσία κατάφερε να διατηρήσει τις ισορροπίες στην αποκομιδή των απορριμάτων κατά την περίοδο της πρόσφατης απεργίας της ΠΝΟ, όμως μία βλάβη σε ένα όχημα είναι ικανή να δημιουργεί πολυήμερα προβλήματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png