Ξεκίνησαν τα μαθήματα yoga από το γυμναστήριο ΝΑΜΑ.


Στον εντυπωσιακό χώρο Marini Luxury Apartments ξεκίνησε στην αρχή της εβδομάδας ένας νέος κύκλος μαθημάτων από την Ευαγγελία Ρεκλείτη και το γυμναστήριο ΝΑΜΑ. Αφορά τα μαθήματα yoga που περιλαμβάνονται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του γυμναστηρίου. Η εμπειρία της yoga  σε αυτόν τον χώρο αποδείχθηκε μοναδική! Η Ευαγγελία Ρεκλείτη έχει κάνει ξεχωριστές επιλογές γι' αυτό το καλοκαίρι και στο time table του γυμναστηρίου η yoga έχει ξεχωριστή θέση: με Sunset Yoga στα Marini Luxury Apartments, Evening Yoga στο χώρο του γυμναστηρίου ΝΑΜΑ όπως και Morning Yoga.

Τα μέλη του γυμναστηρίου στο χώρο Marini Luxury Apartments θα απολαύσουν επίσης Aqua Gym, ενώ η Ευαγγελία Ρεκλείτη έχει φροντίσει και για τα παιδιά, καθώς το Παιδικό Μάθημα Κολύμβησης θα πραγματοποιείται στο Antzi Studios στην Πέρδικα.

Περιλαμβάνει επίσης την επιτυχημένη σειρά 60+ plus, με γυμναστική στο νερό στην παραλία των Αγίων Αναργύρων και στο χώρο του γυμναστηρίου μαθήματα Zumba, TRX και Dance Aerobic.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το καλοκαιρινό πρόγραμμα του γυμναστηρίου ΝΑΜΑ εδώ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22970 28675 και 6974480618.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png