Ξεκινά το πρωί της Δευτέρας η αποκομιδή των απορριμάτων από κεντρικά σημεία της Αίγινας.


Λίγο πριν τις 8 σήμερα το βράδυ ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Αίγινας, που συνεδρίασε προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση και να λάβει αποφάσεις για την αποκομιδή των απορριμμάτων στην Αίγινα. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ένωσης κύριο Δημήτρη Δημητρόπουλο, είπε ότι το Δ.Σ. έλαβε την απόφαση να ξεκινήσουν αποκομιδή των απορριμάτων μέσα στον ιστό της πόλης και σε κεντρικά σημεία του νησιού, δηλαδή σε πλατείες, λιμάνια, εκκλησίες κτλ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Η απόφαση ουσιαστικά αφορά την διεύρυνση των λεγόμενων ευαίσθητων σημείων ή σημείων ειδικού ενδιαφέροντος. Πάντως ακόμη και έτσι η ποσότητα των απορριμάτων που μπορεί να γίνει αποκομιδή είναι συγκεκριμένη και αντιστοιχεί σε ένα κοντέινερ την ημέρα.

Σε σχετική ερώτηση ο κύριος Δημητρόπουλος απάντησε ότι η αποκομιδή που θα ξεκινήσει από αύριο θα γίνει από τους μόνιμους υπαλλήλους του τομέα καθαριότητας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png