Ναυτικό δυστύχημα με δύο νεκρούς στην θαλάσσια περιοχή Αίγινας - Λαγούσας.


Ένα τραγικό ναυτικό δυστύχημα σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή Αίγινας - Λαγούσες. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες νεκροί είναι δύο άνδρες οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Σε επικοινωνία με τον δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη είπε ότι το τραγικό δυστύχημα συνέβη από σύγκρουση της υδροφόρας με το αλιευτικό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν οι δύο άτυχοι άνδρες. Οι δύο άνδρες ήταν αδέλφια, κάτοικοι Αίγινας από το Βαθύ. Ο κύριος Μούρτζης δήλωσε συγκλονισμένος από το δυστύχημα και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις το υδροφόρο πλοίο που είχε κατεύθυνση στο λιμάνι τη Αίγινας, περισυνέλεξε τους δύο άνδρες και τους μετέφερε στο λιμάνι του νησιού. Από εκεί ασθενοφόρο τους μετέφερε στο Κέντρο Υγείας. Ο κύριος Μούρτζης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο Λιμεναρχείο της Αίγινας προκειμένου να ενημερωθεί για το περιστατικό.

Ακολουθεί στιγμιότυπο από το Marine Traffic UTC 4:26




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png