ADAF On Tour 2017, με πρώτο σταθμό το Λαογραφικό Μουσείο και την Αίγινα.


Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival, πραγματοποιεί περιοδεία με πρώτο σταθμό την Αίγινα και πιο συγκεκριμένα την αυλή του Λαογραφικού Μουσείου. Η εκδήλωση έγινε το Σάββατο. Το φεστιβάλ κλείνει φέτος τα 13 χρόνια του και ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ο οποίος είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, μίλησε στο Aegina Portal για τους λόγους που οδήγησαν στην υλοποίησή του και τους στόχους του.

Το ταξίδι του ADAF On Tour 2017 παρουσιάζει σε διαφορετικές περιοχές της Περιφέρειας Αττικής και στα νησιά του Αργοσαρωνικού, τη διαδραστική εγκατάσταση επαυξημένης πραγματικότητας (AR+) “Prosthetic Reality Book” καθώς και μια συλλογή επιλεγμένων έργων video art και animation με θέμα το Post Future (μετά-μέλλον). το ADAF 2017.

Η περιοδεία περιλαμβάνει επίσης πρόγραμμα καλλιτεχνικών προβολών στον στόλο της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού (Αίγινα, Αγκίστρι, Μέθανα, Πόρος), με στόχο την ελεύθερη πρόσβαση των ταξιδιωτών στον ψηφιακό πολιτισμό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png