Επανήλθε το νερό στην Κυψέλη μετά από βλάβη σε αγωγό.


Σύμφωνα με ενημέρωση πριν από λίγο, για πρόβλημα που προέκυψε με την παροχή νερού σε κατοίκους της περιοχής στην Κυψέλη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης κύριος Κώστας Λορέντζος είπε ότι οφείλεται σε ζημιά που προκλήθηκε σε αγωγό από συνεργείο της ΔΕΗ, που έκανε εργασίες για την ηλεκτροδότηση των "χερσαίων" στην περιοχή του Λεοντίου. Ο κύριος Λορέτζος επικοινώνησε με το Aegina Portal λίγο μετά τις 1:15 μ.μ. ενημερώνοντας ότι από ελέγχους που έκανε ο ίδιος στην περιοχή της Καβουρόπετρας, της Αγίας Μαρίνας και στην περιοχή του κέντρου, η υδροδότηση γίνεται κανονικά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου.



Από την πρωινή βλάβη θορυβήθηκαν αρκετοί υδρολήπτες, κάποιοι εκ των οποίων επικοινώνησαν με το Aegina Portal. Ο κύριος Λορέτζος διαβεβαίωσε ότι τα πρωινά προβλήματα ξεπεράστηκαν. Ωστόσο τόνισε με έμφαση ότι πολλές περιοχές της Κυψέλης έχουν προβλήματα με την αποκομιδή των απορριμάτων. Πιο συγκεκριμένα στις περιοχές "Παρατηρητήριο", "Κορέα", "Ανάληψη" και Αγία Μαρίνα το απορριμματοφόρο περνά μία φορά την εβδομάδα με αποτέλεσμα να σκουπίδια να συσσωρεύονται.


Η ενημέρωση της είδησης είναι σε εξέλιξη
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png