Διαμαρτυρία της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας για δημοσιεύματα που αφορούν στην υδροδότηση της Αίγινας.

Δελτίο Τύπου.
Τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε μια έξαρση σε ανακριβή κι μη διασταυρωμένα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με την υδροδότηση της Αίγινας. Ένα μεμονωμένο, σοβαρό, περιστατικό σε κάποια σημεία της τοπικής κοινότητας Βαθέος, το παρουσιάζουν εσφαλμένα σαν διακοπή υδροδότησης σε όλο το νησί από την Παρασκευή 04/08/2017.

Η Ένωση Επαγγελματιών, Εμπόρων &  Βιοτεχνών Αίγινας  δηλώνει, πως τα δημοσιεύματα αυτά είναι απολύτως ανακριβή και απαιτεί, την άμεση αποκατάσταση της αληθείας κατόπιν διασταύρωσης των πραγματικών γεγονότων, όπως οι δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

Αντιλαμβάνεστε μια τέτοια ανακριβής είδηση, μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει στον τουρισμό του νησιού μας και μάλιστα Αύγουστο μήνα εν μέσω κρίσης, που οι συνάδελφοι επαγγελματίες περιμένουν να εργασθούν δίνοντας το καλύτερο εαυτό τους.

Η Διοίκηση της Ένωσης μας, παρακολουθεί το θέμα με πολύ προσοχή και επιφυλάσσετε για κάθε νόμιμο δικαίωμα, ευελπιστώντας στην άμεση αποκατάσταση της αληθείας προς όφελος της Αίγινας και των συναδέλφων επαγγελματιών, οι οποίοι προσκαλούν κάθε ταξιδιώτη να γνωρίσει της ομορφιές του τόπου μας.


Η Διοίκηση

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png