Φόβους δημιούργησε σε γονείς, η κατάσταση στην οποία βρίσκονται κανόνια σε σημείο ρέμβης στο λιμάνι.


Τα παραδοσιακά κανόνια στο λιμάνι αποτελούν ένα μέρος της καθημερινότητας, για πολλούς από τους κατοίκους του νησιού. Σε σημείο ρέμβης, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού, η κατάσταση στην οποία βρίσκονται κάποια από τα κανόνια, προκάλεσε τον φόβο και την ανησυχία γονέων, κυρίως γιατί αυτό το τμήμα του λιμανιού χρησιμοποιείται συχνά από παιδιά μικρής ηλικίας για παιχνίδι, καθώς είναι προστατευμένος από τα αυτοκίνητα.

Ένα από τα κανόνια έχει φύγει από τη θέση του και έχει πέσει ανάποδα, ενώ τα στόμια δύο εξ αυτών είναι σπασμένα και καθώς βρίσκονται σε μικρό ύψος, οι γονείς φοβούνται ότι μπορεί να γίνουν αιτία να τραυματιστεί κάποιο παιδί. Για το θέμα ειδοποιήθηκαν ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κύριος Γιώργος Σκαλτιώτης και το Λιμεναρχείο. Και οι δύο φορείς ανταποκρίθηκαν άμεσα. Το λιμενικό προχώρησε σε σήμανση με κορδέλες, ενώ ο κύριος Σκαλτιώτης είπε ότι θα δοθεί λύση, σημειώνοντας ωστόσο ότι τα σπασμένα στόμια των δύο κανονιών ήταν έτσι από τότε που τοποθετήθηκαν. Πάντως η φθορά από την αλμύρα της θάλασσας έχει επηρεάσει και την μεγάλη παραδοσιακή άγκυρα που δεσπόζει στο χώρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png