Άμεση η αντίδραση του αντιδημάρχου Π. Μαρμαρινού στο ρεπορτάζ για την χωματερή στο "Μονοπάτι Πολιτισμού" 8.


Άμεση ήταν η αντίδραση του αντιδημάρχου Π. Μαρμαρινού στο ρεπορτάζ του Aegina Portal για την χωματερή στο "Μονοπάτι Πολιτισμού" 8, κοντά στην Παλαιά Χώρα. Ο κύριος Μαρμαρινός μίλησε χθες το βράδυ στο ραδιόφωνο, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την εικόνα και άθλιους αυτούς που το έκαναν. "Λυπάμαι πάρα πολύ αν είναι αυτός ο πολιτισμός μας. Επειδή ήθελα να αντιδράσω άμεσα, δυστυχώς είναι δεμένα τα χέρια μου", είπε. Ο κύριος Μαρμαρινός εξήγησε ότι λόγω της γειτνίασης του χώρου με την Παλιαχώρα δεν μπορεί να επιχειρήσει στο συγκεκριμένο σημείο με μηχανήματα και να απομακρύνει τα απορρίμματα και τα άλλα υλικά που έχουν πεταχτεί.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Σήμερα το πρωί θα θα είναι σε θέση να συγκεκριμενοποιήσει τα όρια των δυνατοτήτων που έχει, ώστε να προχωρήσει ή όχι στην απομάκρυνση των απορριμάτων και των αντικειμένων. "Εγώ για να κάνω επέμβαση στο χώρο πρέπει να πάρω την άδει από το Υπουργείο Πολιτισμού", είπε. Μάλιστα ο καθαρισμός θα είναι μία δύσκολη επιχείρηση, καθώς πολλά από αυτά που έχουν πεταχθεί έχουν πέσει με ανατροπή μέσα στη χαράδρα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png