Εκδήλωση για τους εθελοντές της 9ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.


Μία τιμητική εκδήλωση για τους εθελοντές της 9ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή, ευχαριστώντας με αυτόν τον τρόπο όλους εκείνους που συνεισέφεραν με την εργασία τους και την βοήθειά τους στην επιτυχία της φετινής γιορτής φιστικιού. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης και η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κυρία Καίτη Σαλπέα, που ευχαρίστησαν όλους τους εθελοντές για την προσφορά τους. Θα πραγματοποιηθεί ακόμη μία εκδήλωση για τους εθελοντές σε μεγαλύτερο χώρο, όπως ενημέρωσαν ο κύριος Μούρτζης και η κυρία Σαλπέα.


Χθες έγινε απονομή τιμητικών διπλωμάτων από τον δήμαρχο κύριο Δημήτρη Μούρτζη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης οι αντιδήμαρχοι κύριοι Βαγγέλης Δέδες και Παναγιώτης Μαρμαρινός, ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κύριος Γιώργος Μούρτζης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση και τις απονομές εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png