Ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αίγινας Δημήτρη Μούρτζη.


Τον βουλευτή του Ποταμιού στην περιφέρεια της Β' Αθηνών κ. Γρηγόρη Ψαριανό υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών κύριος Βαγγέλης Δέδες.

Ο κύριος Μούρτζης εξέθεσε στον βουλευτή του Ποταμιού μία σειρά θεμάτων που αφορούν την σημερινή αυτοδιοίκηση, τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι νησιωτικοί δήμοι και που βέβαια απασχολούν τον δήμο της Αίγινας. Από την πλευρά του ο κύριος Ψαριανός τόνισε ότι βρίσκεται πάντα κοντά σε τέτοιου είδους προβλήματα, τόσο με προτάσεις, όσο και με ερωτήσεις στην Βουλή.

Αναφορικά για το καινούργιο, υπό ίδρυση κόμμα του Κέντρου είπε: "Ελπίζω γρήγορα να συγκροτηθεί αυτός ο μεσαίος χώρος, το έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Εγώ όχι μόνο επειδή είμαι φίλος με τον Σταύρο Θεοδωράκη και βουλευτής το Ποταμιού στηρίζω αυτή τη διαδικασία, ελπίζω να ολοκληρωθεί και να πάμε όλοι μαζί στον μεσαίο αυτόν προοδευτικό, φιλοευρωπαϊκό - κεντρώο χώρο, όχι μόνο ως παράγοντας εξισορροπητικός απέναντι στην Νέα Δημοκρατία ή στον ΣΥΡΙΖΑ ή στις πιο ακραίες και διχαστικές προτάσεις που έχουμε. Όχι μόνο για να αποφύγουμε τους διχασμούς και να ισορροπήσει το σύστημα, αλλά επειδή πραγματικά πιστεύω ότι αυτός ο χώρος μπορεί να εκφράσει, πολύ περισσότερο, μια ευρωπαϊκή Ελλάδα του αύριο".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png