Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στο Κλειδί και στην Βαγία δημιούργησε η βροχόπτωση.


Αν και μικρής διάρκειας η μεσημεριανή βροχόπτωση στην Αίγινα, δημιούργησε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε δύο περιοχές του νησιού. Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε πριν από λίγο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός, καθώς η τεχνική υπηρεσία του δήμου κινητοποιήθηκε προκειμένου να απομακρύνει κλαδιά που είχαν πέσει πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ. Η πρώτη περίπτωση αφορά στην περιοχή Κλειδί, όπου ένα μεγάλο κλαδί από πεύκο έπεσε πάνω σε καλώδια. Η ηλεκτροδότηση διακόπηκε και η τεχνική υπηρεσία με καλαθοφόρο απομάκρυνε το μεγάλο κλαρί, ώστε οι τεχνικοί της ΔΕΗ να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση, κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο μισάωρο. Ο κύριος Μαρμαρινός θα παραμείνει στο Κλειδί μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Το επόμενο πρόβλημα παρουσιάστηκε στην παραλία της Βαγίας, όπου ένα μεγάλο αρμυρίκι έπεσε επίσης σε καλώδια της ΔΕΗ, ενώ παρέσυρε και καλώδιο του ΟΤΕ και το πρόβλημα εκεί είναι διπλό, αφού φαίνεται ότι εκτός από την διακοπή του ρεύματος θα υπάρξει αναγκαστική διακοπή και στην τηλεφωνική επικοινωνία. Στο σημείο βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητα Μεσαγρού κύριος Μανώλης Λεούσης συνεισφέροντας με κάθε τρόπο στην αποκατάσταση των βλαβών. Επίσης, εκεί βρίσκεται δύναμη του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας, αλλά και σκαπτικό όχημα που διέθεσε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Ηλίας Γρυπαίος.

Δύο ακόμη μικρότερα προβλήματα, ένα στο σχολείο του Βαθέος και ένα ακόμη στον δρόμο προς τον Άγιο Νεκτάριο, όπου σε γνωστό σημείο έπεσαν χώματα, θα αντιμετωπιστούν το ταχύτερο.

Τέλος, ο κύριος Μαρμαρινός θέλησε να ευχαριστήσει για την συνεργασία τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας και τους τεχνικούς της ΔΕΗ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png