Cheap Photo Art. Από το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας, στο Λαογραφικό Μουσείο.


Για 7η χρονιά το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας", πραγματοποιεί στο Λαογραφικό Μουσείο το Χριστουγεννιάτικο Cheap  Photo Art, μία εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα δοθούν στο σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής", που είναι συνδιοργανωτής της έκθεσης, ενώ στο χώρο της έκθεσης μπορούν, όσοι το επιθυμούν να πάνε τρόφιμα όπως: λάδι, γάλατα, ζυμαρικά, όσπρια, τοματοχυμούς, ρύζι, δημητριακά για το πρωινό των παιδιών και είδη καθαρισμού υγρό πιάτων, καθαριστικά γενικής χρήση και σαπούνια.

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Σαλώμη  Μελισσάρη, Βιβή Κορφιάτη, Ξανθή Γρυπαίου, Χρυσάνθη Μπόγρη, Μarion Selley, Αντώνης Σκλάβαινας, Νίκος Μούρτζης, Ασπασία Λεούση, Γιώργος Μαλτέζος, Κώστας Ιωαννίδης, Γεωργία Μανιμανάκη, Ντίνα Χατζίνα, Άρτεμις Λαβούτα, Ρία Λοράνδου, Εύα Πάλλη, Άρης Παύλος, Δημήτρης Δρίσας, Βίκυ Τσούκα, Henri-Paul Coulon, Laurent Fabre.

Η έκθεση θα λειτουργεί έως το βράδυ της Κυριακής στις 10 μ.μ.
 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png