Χριστουγεννιάτικο παζάρι κοινωνικής αλληλεγγύης από το Δ.ΙΕΚ Αίγινας, στην Παλαιά Προβλήτα.


Ξεκίνησε σήμερα το πρωί και θα ολοκληρωθεί αύριο 17 Δεκεμβρίου το διήμερο παζάρι κοινωνικής αλληλεγγύης, στο οποίο πωλούνται γλυκίσματα όπως κουραμπιέδες, μπισκότα, κέικ κολοκύθας, δίπλες, και πολλά ακόμη νόστιμα γλυκά στην Παλαιά Προβλήτα, στο λιμάνι της Αίγινας. Τα έσοδα της φιλανθρωπικής αυτής δράσης θα διατεθούν σε μαθητή ο οποίος πάσχει από σοβαρή ασθένεια. Την παρασκευή των γλυκισμάτων έκαναν οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτές της ειδικότητας Αρτοποιών - Ζαχαροπλαστών του Δ.ΙΕΚ Αίγινας, καλύπτοντας μάλιστα οι ίδιοι το κόστος των υλικών.

Την εκδήλωση έχει υπό την αιγίδα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αίγινας "Αφαία, ο οποίος θα ενισχύσει και οικονομικά την προσπάθεια των σπουδαστών του Δ.ΙΕΚ Αίγινας με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Οι διοργανωτές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας, για την ευγενή παραχώρηση του χώρου της Παλαιά Προβλήτας και εύχονται σε όλους καλές γιορτές!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png