"Γράμμα στον Άι Βασίλη". Η παράδοση των δώρων.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η παράδοση των τεσσάρων δώρων από την εκδήλωση "Γράμμα στον Άι Βασίλη", που επιμελήθηκε η ΚΕΔΑ στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου εορταστικού προγράμματος. Τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν γράψει ένα γράμμα στον Άι Βασίλη και σε αυτό ζητούσαν ένα δώρο. Τα γράμματα κληρώθηκαν και οι ΚΕΔΑ αγόρασε τέσσερα δώρα στα παιδιά των τυχερών γραμμάτων. Τα παιδιά που κέρδισαν ήταν η Ανθούλα Τζίτζη, η Ξανθή Ζυμπίλα, ο Θωμάς Γκαρής και ο Χρήστος Τζίτζης.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης που παρέδωσε και τα δώρα στο παιδιά. Όσα παιδιά δεν βρίσκονταν σήμερα στον Πύργο του Μαρκέλλου μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους τις επόμενες δύο ημέρες από το χριστουγεννιάτικο χωριό. Η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα ευχήθηκε χρόνια πολλά και του χρόνου να υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν περισσότερα δώρα στα παιδάκια.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png