Γιορτινά γλυκά για τον μικρό Νεκταρούλη. Μία εθελοντική δράση στον Πύργο του Μαρκέλλου.



Μία ακόμη δράση για τον μικρό Νεκταρούλη βρίσκεται σε εξέλιξη στο χριστουγεννιάτικο χωριό στον Πύργο του Μαρκέλλου. Ένας κάτοικος του νησιού που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, προσέφερε μία μεγάλη ποσότητα από γλυκά. Όλα τα χρήματα από τη πώλησή τους θα διατεθούν για την ενίσχυση της αποκατάστασης της υγείας του πεντάχρονου Νεκταρούλη, που αυτές τις γιορτινές ημέρες δίνει μαζί με την οικογένειά του την δική του μάχη.Οι κάτοικοι του νησιού όμως δεν ξεχνούν, είναι δίπλα του έτοιμοι να βοηθήσουν και να προσφέρουν. Τα γιορτινά γλυκά, μία εξολοκλήρου εθελοντική πρωτοβουλία, βρίσκονται αριστερά της εισόδου στο προαύλιο στον

Πύργο του Μαρκέλλου. Για αυτή την πρωτοβουλία μίλησαν στο Aegina Portal ο κύριος Σωτήρης Μαρμαρινός, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα και βέβαια ο Άι Βασίλης! Οι ευχές όλων ενώνονται με την ελπίδα ότι η καινούργια χρονιά θα φέρνει μόνο καλά νέα για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού Νεκταρούλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png