Η εκδήλωση για τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του δήμου Αίγινας.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η καθιερωμένη εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του δήμου Αίγινας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά, μέλη της διοίκησης του δήμου, οι εργαζόμενοι του δήμου Αίγινας, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και φορέων του νησιού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης η βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Γεωργία Γεννιά.

Μετά την τέλεση του αγιασμού για την νέα χρονιά, τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, μετέφερε ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Νικόλαος Γαρυφάλλου. Ακολούθησε η ομιλία του Δημάρχου Αίγινας κυρίου Δημήτρη Μούρτζη, ο οποίος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές του δήμου κατά τη διάρκεια της χρονιάς πέρασε και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του δήμου για τις προσπάθειές τους. "Ο αγώνας ο δικός μας είναι καθημερινός και το ξέρετε οι εργαζόμενοι εσείς στο δήμο και το ξέρουν και αυτοί οι άνθρωποι που παρακολουθούν, βάζοντας κάτω την λογική και όχι την αντιπαράθεση", είπε ο κύριος Μούρτζης ανάμεσα σε άλλα. 
"Το 2018 είναι ένα έτος για το οποίο αισιοδοξούμε και περιμένουμε πάρα πολλά πράγματα. Πιστεύω ότι έτσι μπορεί να αλλάξουν πολλά πράγματα. Και τα πράγματα θα τα αλλάξουμε εμείς μην περιμένουμε από άλλους. Ένα, λοιπόν, μικρό κομμάτι που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα είναι ο δήμος μας" είπε, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε ότι: "δεν υπάρχει πολυτέλεια να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές".

Η ομιλία του είχε και "άρωμα" εκλογών: "Μακάρι λοιπόν να έρθουν και άλλοι μαζί μας, εκλογές έρχονται τον άλλο χρόνο, πιστεύω το 2019. Ας προετοιμαστούν λοιπόν και να είναι καλύτεροι από εμάς και να εκπροσωπήσουν αυτό το νησί γιατί τους χρειάζεται", για να συμπληρώσει στη συνέχεια ότι: "Στην καθημερινότητα, που είναι η ζωή του πολίτη, εμείς κατορθώσαμε και φέραμε, βέβαια αυτά δεν είναι προεκλογική περίοδος για να πούμε κάποια λόγια παραπάνω, είναι χειροπιαστά πράγματα. Εντός του δημοτικού συμβουλίου που θα έχουμε το θέμα για κάποια έργα που θα ανακοινώσουμε, θα δείτε ότι ο δήμος μας είναι πρώτος στο Λεκανοπέδιο σε θέματα χρηματοδότησης, ξεπερνάμε τα 50.000.000 ευρώ το 2018". Τέλος, αναφέρθηκε στην κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού, λέγοντας ότι η κατασκευή του ξεκινά επίσημα σε τέσσερεις μήνες, αλλά και σε άλλα έργα που όπως είπε πρέπει να γίνουν στο νησί.
 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη πρωτοχρονιάτικη πίτα και την ανταλλαγή ευχών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png