Η βουλευτής Γεωργία Γεννιά στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Αίγινας.


Δηλώσεις στο Aegina Portal, μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης για τον αγιασμό και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Αίγινας, έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιώς και Νήσων κυρία Γεωργία Γεννιά που επισκέφθηκε σήμερα το νησί: "Θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, στους Αιγινήτες και τις Αιγινήτισσες να έχουν ένα ευλογημένο έτος, μόνο ευχάριστες ειδήσεις και ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή τους. Είναι πραγματικά μεγάλη μου χαρά κάθε φορά που επισκέπτομαι το νησί της Αίγινας, καθώς από την πρώτη στιγμή υπάρχει μία πάρα πολύ καλή συνεργασία με την τοπική εδώ αυτοδιοίκηση και με τον δήμαρχο, αλλά και με το δημοτικό συμβούλιο γενικότερα.

Και αυτή η συνεννόηση και η συνεργασία αρχίζει και αποφέρει καρπούς και για το νησί της Αίγινας που όλοι θέλουμε να δούμε να προοδεύει. Το μεγάλο έργο του αγωγού ξεκινάει, υπάρχουν ακόμη έργα που έχουμε προγραμματίσει και το '18 νομίζω ότι με μεγάλη ικανοποίηση θα τα δούμε να δρομολογούνται και βέβαια να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ και την Περιφέρεια για όλη αυτή τη χρηματοδότηση καθώς έχει φτάσει στα πενήντα εκατομμύρια η επιδότηση για το νησί της Αίγινας και για τα έργα αυτά.

Καλή χρονιά, καλούς αγώνες για όλους. Το '17 ήταν ο χρόνος σταθεροποίησης, υπήρχε μια σταθερότητα στη γενικότερη κεντρική πολιτική σκηνή, θα έλεγα στη χώρα μας. Νομίζω ότι το '18 θα είναι πραγματικά η χρονιά της εξόδου από αυτά τα μνημόνια που τόσο ταλαιπώρησαν τον ελληνικό λαό και είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη ότι θα είναι και η χρονιά της ανάκαμψης. Καλή χρονιά Αίγινα!".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png