Ενός λεπτού σιγή τήρησε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την απώλεια της Ευαγγελίας Γελαδάκη. Η ανιδιοτελής προσφορά της στην Αίγινα ανυπολόγιστη.


Η αιφνίδια είδηση του θανάτου της ιατρού και διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Αίγινας Ευαγγελίας Γελαδάκη, έγινε γνωστή λίγο πριν την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, γεμίζοντας με θλίψη τόσο τους δημοτικούς συμβούλους, όσο και όσους κατοίκους της Αίγινας έτυχε να την μάθουν με τον ίδιο αιφνίδιο τρόπο. Η ανιδιοτελής προσφορά της στην Αίγινα ανυπολόγιστη, η κορυφαία επιστημονική της κατάρτιση, η εμπειρία της και η διάθεσή της να προσφέρει τον εαυτό της για το καλό του κοινωνικού συνόλου αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.

Η είδηση της απώλειάς της "πάγωσε" την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου σήμερα το απόγευμα και μετά από πρόταση του κυρίου Φίλιππου Τζίτζη που αποδέχθηκε άμεσα ο πρόεδρος κύριος Στέλιος Θεριανός, το Σώμα τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της. Άλλωστε, οι δημοτικοί σύμβουλοι που έλαβαν τον λόγο, αναφέρθηκαν στο μεγάλο ιατρικό έργο που επιτέλεσε στο νησί και στο τεράστιο - δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει πίσω της.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 12:30 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας.