Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών νησιών Αργοσαρωνικού για το θάνατο της παιδιάτρου και Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Αίγινας Ευαγγελίας Γελαδάκη.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών νησιών Αργοσαρωνικού για το θάνατο της  παιδιάτρου και  Διευθύντριας του  Κέντρου Υγείας Αίγινας  Ευαγγελίας  Γελαδάκη, εκφράζει στους οικείους της  τα θερμά του συλλυπητήρια.  
Το πολύ σημαντικό  της ιατρικό έργο στο χώρο   της παιδείας με  την προληπτική ιατρική , μέσω των ετήσιων εξετάσεων μαθητών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων του νησιού, αποτέλεσε σταθμό μοναδικής προσφοράς στο ιατρικά χρονικά της χώρας μας.
Οι Δάσκαλοι, οι  Νηπιαγωγοί και οι εκπαιδευτικοί της Αίγινας αισθάνονται  την ανάγκη να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για την προσφορά της αυτή, καθώς  και την ευχή  το έργο της να βρει μιμητές και συνεχιστές, όχι μόνο στο νησί μας, αλλά σε όλη τη χώρα μας.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡ.ΡΕΠΠΑΣ             ΣΤ.ΤΑΪΓΑΝΙΔΟΥ
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png