Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη βράβευση των αριστούχων των Γυμνασίων της Αίγινας με το "Αριστείο Γεωργίου Αλυφαντή".


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο εντευκτήριο του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας", η καθιερωμένη εκδήλωση για την βράβευση των αριστούχων μαθητών των Γυμνασίων της Αίγινας με το "Αριστείο Γεωργίου Αλυφαντή". Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Συλλόγου κύριο Βασίλη Μουσουλέα, ο οποίος παρουσίασε την δράση των τμημάτων που συλλόγου, ενώ στη συνέχεια η κυρία Άννα Χάνου μίλησε για τον Γεώργιο Αλυφαντή.

Βραβεύτηκαν o Μαΐλλης Νικόλαος - Χρήστος από το Καποδιστριακό Λύκειο Αίγινας, η Κουνάδη Βασιλική από το Γυμνάσιο της Κυψέλης και η Παπακωσταντή Σωτηρία από το Γυμνάσιο του Μεσαγρού. Η όμορφη βραδιά συνεχίστηκε με μουσική και τραγούδια από την χορωδία της Κυψέλης, υπό τη διεύθυνση της κυρίας Βάνας Χαλκίδη και ολοκληρώθηκε με την πρωτοχρονιάτικη πίτα.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png