Πτώσεις δέντρων προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι στην Αίγινα. Τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν από την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία του Δήμου.


Οι πτώσεις δέντρων σε περιοχές του νησιού, από την Πέρδικα, μέχρι την περιοχή των Αγίων και της Κυψέλης, ήταν τα κύρια προβλήματα που δημιούργησαν οι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι το πρωί στην Αίγινα. Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός. Στην Πέρδικα έπεσε ένα αρμυρίκι στην άκρη του λιμανιού, χωρίς να προκαλέσει κάποιο ατύχημα. Στην οδό Σωτήρος, στους Αγίους παρουσιάστηκε πρόβλημα όταν πάλι ένα αρμυρίκι έπεσε στο δρόμο από τον ισχυρό άνεμο. Τα περιστατικά αυτά αντιμετωπίστηκαν από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας. Ο κύριος Μαρμαρινός ευχαρίστησε την δύναμη του σταθμού καθώς κινήθηκε σε όλα τα σημεία που παρουσιάστηκαν σήμερα προβλήματα. "Τα οχήματα της Πυροσβεστική ήταν παντού και είχαμε άψογη συνεννόηση", είπε ο κύρος Μαρμαρινός.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Ο κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός μιλά για τα προβλήματα λόγω των ισχυρών ανέμων





Όπως διαπίστωσε ο κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός, το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρήθηκε στην περιοχή των Αγίων, κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου παραλίγο από την πτώση ενός δέντρου να υπήρχε καταστροφή ενός σπιτιού που υπάρχει εκεί. Τα καλώδια συγκράτησαν το δέντρο, ένα μεγάλο πεύκο, κατά την πτώση του και έτσι ξεκίνησε η διαχείριση του προβλήματος από την Πυροσβεστική.
Ακόμη ένα περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή "Κακαρούκα" στην Κυψέλη, καθώς ένα μεγάλο κλαδί ξεκόλλησε και ήταν επικίνδυνο να πέσει στο δρόμο. Ο κύρος Μαρμαρινός ζήτησε από τους οδηγούς να δείξουν προσοχή, καθώς ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αίγινας δεν έχει καλαθοφόρο , ενώ αυτό που έχει ο Δήμος δεν φτάνει στο σημείο του δέντρου λόγω ύψους.

Άλλες ζημιές δεν αναφέρθηκαν, εκτός ίσως από το τμήμα του δρόμου στη κτήμα "Γκίκα" που ο δρόμος γέμισε από φύκια, όπως συμβαίνει όταν οι άνεμοι είναι ισχυροί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png